Yoga Vakantie Retraite in Nederland

Yoga Vakantie in Nederland

* yoga vakantie in de zomer 2021: we kijken nog even aan hoe het met de maatregelen gaat. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat het ons weten. 

Relaxte yoga retraite vakantie deze zomer

Een yoga vakantie week helemaal voor jezelf…

Heerlijk om diep te ontspannen, te ont-stressen en je levensenergie weer te voelen stromen. Helemaal weg uit de dagelijkse drukte kun je hier je aandacht naar binnen richten en echt ontspannen.

Verdiep je yoga beoefening en laat vanuit de rust en ruimte je levensenergie weer stromen. Doe mee met hatha yoga, relax yoga en meditaties. Schuif lekker aan bij de biologische, vegetarische maaltijden die met liefde voor je worden bereid. Voed jezelf met gezonde voeding, pure ontspanning, meditatie en yoga.

Naast het programma is er ruim de tijd om op je eigen manier te ontspannen. Ga bijvoorbeeld een wandeling maken en de omgeving verkennen, lekker lezen, rusten, kleuren, gitaar spelen of met elkaar zingen en nog veel meer…

Meer informatie over het programma of deze yoga vakantie boeken.

Praktische informatie

Verblijf in een mooie locatie in Nederland: een Oase van Rust

We weten nog niet precies wat de exacte locatie gaat zijn, maar het is in Nederland, met een fijne ruime yoga studio waar je diep kunt ontspannen en je weer helemaal kunt opladen. 

De yoga en meditaties die we aanbieden is fijn om te doen, maar niet verplicht. Als je liever wilt wandelen of op je eigen manier ontspannen, dan is dat geen probleem. Zo kun je ook lekker samen op vakantie als jij wel de groepsactiviteiten wilt volgen en je vakantie partner niet. Veel mensen die bij ons boeken komen alleen. Daardoor leer je snel de anderen kennen en vorm je makkelijk een groep. De minimum leeftijd om mee te doen is 18 jaar, om de rust te waarborgen voor iedereen.

Yoga docent

Alle hatha yoga lessen worden gegeven door Marloes van der Kamp, gediplomeerd hatha, tantra en yin yoga docent met ruim 20 jaar les-ervaring in yoga en meditatie.

Zij stemt goed af op de mogelijkheden en onmogelijkheden van ieders lichaam en geeft tussenhoudingen en meer gevorderde houdingen zodat ieder kan kiezen en voelen wat het best werkt voor hem/haar. 

Groepsvakantie: 

De yoga vakantie is een groepsvakantie. Gezellig samen heb je de groep als vakantiegezelschap, als spiegel en als ondersteuning om precies te zijn wie jij bent. Om de fijne energie te behouden, helpt iedere deelnemer elke dag met taken als schoonmaken, groente snijden of afwassen. Deze klussen kunnen in alle rust gedaan worden (karma yoga) en verdiept daarmee je ervaring van de meditaties. Het is eigenlijk een mediatie waarin je praktisch werk verricht.

Tijden Yoga Vakantie: 

Aankomst op dag 1 tussen 19:30 en 20 uur. Einde op dag 4, 5 of 8 om 17 uur, behalve 21 augustus, dan is het einde om 12 uur.