Yoga Wageningen

Yoga Wageningen – Hatha, Yin & Opleiding

hatha yoga Wageningen - weekend en wekelijkse lessenHatha Yoga en Yin Yoga Wageningen:

Docente is Marloes van der Kamp. Zij opgeleid tot yoga docent in de klassieke hatha yoga (Sivananda systeem), yin yoga (systeem Paul Grilley & Sarah Powers), transformatieve yoga (systeem Swami Vidyanand) en tantra yoga (non-dualistisch Saivisme) en geeft al ruim 20 jaar yoga en meditatieles.

Ze is opgegroeid met yoga en had als kind al een grote interesse in yoga & spirituele ontwikkeling. Het gaat daarbij niet alleen om de houdingen, die een mooie basis vormen, maar ook om de meditaties, waarin zoveel verdieping en verrijking mogelijk is. 

In Wageningen kun je een yoga docentenopleiding volgen: in 12 weekenden een prachtige verdieping. Heb je een vraag hierover? Laat het me weten!

De opleiding is erkend door Yoga Alliance. Het is een 200 uur opleiding en na het goed afronden van de opleiding kun je je aanmelden als yogadocent RYT200, en je inschrijven voor de 300 uur vervolg opleiding.

Locatie

De wekelijkse lessen zijn online.

De yoga verdiepingsweekenden en yoga opleidingsdagen zijn in het mooie nieuwe pad 21IndusTree, waar een fijne ruime yoga ruimte is met goede ventilatie, en vlakbij de haven en de mooie Uiterwaarden, waar het mooi wandelen is. Bij mooi weer kunnen we ook buiten op het mooie yoga-dak verblijven. Het is goed bereikbaar, slechts 10 minuten lopen van een bushalte en er is gratis parkeren in de buurt.

Meer info

Bekijk meer info over deze opleiding.  Spark of Light Yoga