Reviews

Roos vertelt over hoe een opleidingsdag eruit ziet. Ze vindt het mooi dat de yoga houdingen afgestemd kunnen worden voor elk lichaam. Ze reist van Amsterdam naar Wageningen voor de opleiding van Spark of Light Yoga.
Nelleke,van Keep in Touch! yoga in Ede, heeft in de yoga opleiding ervaren dat je niet per se heel jong, flexibel of lenig hoeft te zijn om deze opleiding te doen en dat meer levenservaring ook juist fijn is.
Michelle en Joost zijn op de helft van de basis opleiding. Michelle maakt zich op om haar eerste lessen te gaan geven aan vrienden. In de bandha’s heeft Joost de hogere wiskunde van de yoga ontdekt.
Nataschja houdt van de verdieping, het filosoferen, meer kracht in haar lichaam en de variatie in meditaties. Ze is ook blij met de hechte groep.
Lucia komt door yoga tot een optimale gezondheid. Volgens haar is het niet voor niets dat de yogatechnieken al eeuwenlang en nog steeds beoefend worden. De opleiding brengt haar meer dan verwacht, niet alleen qua inhoud, maar ook qua contact met gelijkgestemden.
Rick merkt dat de zelfreflectie in de yoga opleiding hem helpt in zijn proces en geeft zijn mening over de online lessen.
Teresa, of Namasterri, says about this Yoga Teacher Training: ” never boring, nice variety and good structure”. Never before, she entered so deeply into the inner state, the meditative part of yoga, and now feels ready to spread the word about yoga.
Brenda houdt van de variatie in de weekenden en raakt geinspireerd door alle achtergronden van yoga. ‘Yoga brengt creativiteit los en ik sta nu anders in het leven’.

2020, Elise Leijstra ” Marloes is een geweldige lerares maar bovenal een spiritueel leider. Dit weekend is niet alleen yoga maar vooral een manier om meer tot jezelf te komen. En zodra je merkt dat dat gebeurt wil je alleen maar meer. Dit weekend heeft me zoveel gegeven, en een groter inzicht in mezelf. “

2020, Alena Kundela “Marloes her calm, generous way of teaching is full of love and also quite full of humour which I appreciated. “

2020, Elke “Marloes ist eine wunderbare Lehrerin: professionell, aber auch sehr lieb und empathisch. Ich habe die Yoga- und Meditationsstunden sehr genossen und konnte mich gut entspannen.”

2019, Camille Strasser: ” Marloes empowered me (and the other participants) to get in touch with myself. “